Header Ads

2017 Puma ve Guess Kol Saatleri "modasaat.com" da!

Önizleme

2017 Puma ve Guess Kol Saatleri "modasaat.com" da!


Nasıl bir saat alacaksanız alın, saatinizi korumanız gerektiğini unutmayın! Saati her ne kadar özenli bir şekilde kullanmış olursanız olun, belirli aşamaları uygulamadığınız müddetçe saatinizin ömrü de uzun olmayacaktır. Guess watch modelleri kapsamında da bu detaylara özen göstererek seçim yapmalısınız. İlk olarak ısıya karşı dikkatli olmalısınız. Saatinizin ne çok soğuk ne de çok sıcak ortamlarda bulunmaması gerekir. Mıknatıslardan da uzak tutmalısınız. Zira mıknatıslar, ilk başta Quartz saat modellerinin mekanizmasını bozacaktır. Ayrıca saatinizi temiz tutmaya da özen göstermelisiniz. Saatlerinizin ter, yağ ve kirden uzak olması için arada ve sıkça temizlenmesi gerekir. Hassas ve kristal dış yüzeyinin de yumuşak bir bez yardımıyla silinmesi uygun olacaktır. Deri kayışlar da yağdan beslenecektir. Ancak yine de kir olmaması adına kayışları da temizlemek isteyebilirsiniz. Metal kayışları ise sabun ya da saf suyla temizlemeniz mümkündür.

Mekanik saatlerinizi kesinlikle profesyonel saat uzmanı kişilere temizletmeniz gerekecektir. Mekanik saat modellerinin profesyonel ellerde temizlenmesi ve bakımının yapılması en doğrusudur. Saatlerin dişlilerinin bozulmasını istemezseniz her 3 yılda ya da 5 yılda bir kez saatinizi usta bir saatçiye giderek bakım uygulatmalısınız. Puma saatler arasından herhangi bir seçim yaptığınızda da saatinizin bakım koşullarını göz önüne almalısınız. Aksi bir durumda satın aldığınız saatten beklentilerinizdeki verimi elde edemeyebilirsiniz. Peki, satın alma aşamasında hangi detaylara dikkat etmek gerekir? Aslında bu konuya değinmeden önce bu senenin modasından bahsetmek daha doğru olacaktır. Her sene olduğu gibi bu yıl da şıklığın, sadeliğin, taşların, renklerin ve seramik kordon modellerinin büyüsüne kapılıp gitmek mümkün olacaktır. Rengarenk saatlerin her yıl olduğu gibi bu yılda da popülerliği korunmaktadır. Ayrıca bu sezon, renk uyumluluğunun dikkat çektiği de söylenebilir.

İster erkek, ister kadın olsun; her insanın olmazsa olmaz aksesuarı kesinlikle saatlerdir. Hem kadın hem de erkekler için binlerce farklı modele sahip saat bulunabilir. Bu konuda http://www.modasaat.com/kategori/diesel.aspx web adresini de incelemeniz mümkün olacaktır. Öncelikle ne türde bir saat istediğinize dair net karar vermeniz gerekecektir. Bu hususta sizlere yardımcı olacak kategorilerden de destek alabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz saat modeline bir adım daha yaklaşmak için bu detaylar önemlidir. Ayrıca saat seçimi yaparken de onlarca markanın ve sayısız modelin arasından seçim yapmak kesinlikle zor olacaktır. Ancak bu konuda belirli özellikler ve detaylar seçim yapmanızı daha kolay bir hale getireceği için dikkat etmelisiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Bumerang - Yazarkafe